Personally Elbowing Usage

A Finger Of Kerrin Is Just Enough To Give Your Kids A Treat.

Bytte bara glas

När min svärfars mobil gick i bitar så behövdes det bara byta iphone glas och sen så gick det att använda den igen. Ja ibland så behövd det inte så mycket för att det ska bli bra igen och att ens prylar ska fungera igen så som man vill att dom sak fungera.
Det är så skönt när man får tillbaka sin mobil när det har varit inne på reparation tycker jag, det blir ju så att man bli så van vid sin mobil och tyvärr så blir man ju väldigt beroende av den också.

Finns så fina modeller

Ja det finns så många olik typer av mobiler och fina modeller som är roliga att titta på. Jag har iPhone och gillar den verkligen det blir ju sån är man är van vid ett visst system och hur den fungerar och så vidare.
Men det finns ju andra fina mobiler också.
Hörs på rensa igår och då hittade jag min mans gamla iPhone 3 som var vit och jag kommer ihåg att jag tyckte att den var så snygg och så modern när han hade den. 
Sen dess har det kommit ut en hel del nya varianter och snygga modeller och färger. Ja det finns så mycket som är snyggt och som man gärna skulle vilja ha.
Men det viktigaste när det kommer till mobiler är att dom fungerar och gör sitt jobb och att man har bra minne och batteri det tycker i alla fall jag är viktigt.
Och då kan det var bra att nytt lite då och då för att få en mobil som är lite snabbare och lite smidigare med mera minne och batteri. Men man bör inte skaffar y bara för att om man kan fixa och laga den tycker jag i alla fall. Det finns bra ställen som göra bra reparationer så det är bra.